Hírek   Hírlevél feliratkozás

Tudatos sporttáplálkozás konferenciasorozat

2012-11-06, Budapest

  A Sportvitalitás első állomásán megjelent Kovács Katalin, Kökény Roland és Gergely István az olimpiai bajnokaink közül, valamint Kiss Norbert helyettes –államtitkár az EMMI részéről. Az FTC csarnokában megrendezett előadáson a gyerekeknek, szüleiknek és edzőiknek tartottak előadást a helyes táplálkozási szokásokról. Ez volt az első helyszín, melyet további 19 követ még országszerte. A kezdeményezést a MOB karolta fel, és támogatta anyagilag is – tudtuk meg Dr. Batha Csabától, a MOB sportszakmai főmunkatársától.
  Az esemény további részleteiről, valamint a következő előadások helyszíneiről a MOB internetes oldalán talál bővebb információkat.

Vissza a hírek főoldalára...
Rajzpályázat Közönségszervezés Gyermeksport


  Aktualitások
Lezárult a Nemzetközi Gyermek Rajzpályázat!

  Lezárult a többfordulós Nemzetközi Rajzpályázat, amelyet a MOKSZ és a DeriSport közösen hidetett meg. A pályázat az idén Debrecenben megrendezésre került ISU Rövidpályás Gyorskorcsolya Világbajnokság kísérőprogramja volt.
  A versenyre több, mint ötszáz rajz érkezett be, a legjobb közel száz alkotás kiállításra került a világbajnokság helyszínén a Debreceni Főinx Csarnokban.

Tovább az eredményhírdetés oldalára...

 

 


 

Térjünk a lényegre!


Hírlevél feliratkozás

Név

Email