Hírek   Hírlevél feliratkozás

 

Gyermeksport


  Célunk, hogy a 10-18 éves korosztály körében megismertessük az olimpiai eszmét, és a Fair Play fogalmát, egyszersmind bevonjuk a gyerekeket, és az ifjúságot a sportba, nemcsak mint aktív sportolót, hanem mint a jövő társadalmának alakítóját, megtestesítőjét.

Ha Ön szülő, akkor minden bizonnyal elgondolkodott már gyermeke jövőjén. Ha bizonytalan az igazolás, a dopping, a menedzserek működése, a sportszerződések területén, vagy érdekli a sport és tanulás életpálya modell, akkor mi biztosan tudunk újat mondani.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így folyamatosan tájékozódhat a törvényi változásokról is! Amennyiben konkrét esetben sportjogászra van szüksége, úgy keressen minket elérhetőségeinken.



Rajzpályázat Közönségszervezés Gyermeksport


  Aktualitások
Lezárult a Nemzetközi Gyermek Rajzpályázat!

  Lezárult a többfordulós Nemzetközi Rajzpályázat, amelyet a MOKSZ és a DeriSport közösen hidetett meg. A pályázat az idén Debrecenben megrendezésre került ISU Rövidpályás Gyorskorcsolya Világbajnokság kísérőprogramja volt.
  A versenyre több, mint ötszáz rajz érkezett be, a legjobb közel száz alkotás kiállításra került a világbajnokság helyszínén a Debreceni Főinx Csarnokban.

Tovább az eredményhírdetés oldalára...

 

 


 

Térjünk a lényegre!


Hírlevél feliratkozás

Név

Email